Reconditionari mobila din lemn
scaune, mese, paturi, decoratiuni

Reconditionarea mobilierului, o arta!

Reparatii - restaurare mobilier din lemn masiv

Alege sa dai o noua viata mobilierului tau

Scaune

Ai scaune din lemn vechi, primite mostenire de la bunici? Nu le arunca. Alege sa le reconditionezi si vei avea niste piese noi, pretioase si durabile.
CONTACTEAZA-NE

Mese

Ai in casa o masa din lemn, care si-a pierdut stralucirea de altadata sau care ti se pare demodata? Ea poate redeveni obiectul de mobilier preferat. Apeleaza la echipa Recond si vei avea o masa noua, usor de integrat intr-un design modern.
CONTACTEAZA-NE

Paturi

Patul din lemn poate fi integrat simplu intr-o locuinta cu accente chic, moderne! Prin reconditionarea acestuia si integrarea intr-un spatiu actual, se adauga o nota de finete si de legatura intre generatii.
CONTACTEAZA-NE

Dulapuri

Daca vrei sa reconditionezi un dulap sau o comoda veche, iti oferim solutii optime, te consiliem alegerea acesoriilor si ne ocupam de achizitionarea acestora! La final, clientul nostru va fi relaxat si se bucura de varianta noua a piesei de mobilier!
CONTACTEAZA-NE

Mobila de bucatarie

Daca proiectul tau de design interior include integrarea unui mobilier modern cu obiecte vechi din lemn masiv, suntem aici sa dam viata scaunelor, dulapurilor si alte obiecte din lemn masiv.
CONTACTEAZA-NE

Decoratiuni din lemn

Ai o amintire pretioasa, o decoratiune din lemn care are nevoie sa fie reconditionata? Apaleaza la specialistii in reconditionare obiecte din lemn masiv.
CONTACTEAZA-NE

Alege specialistii

in reconditionare si restaurare mobilier din lemn

Call Now Button